salsa en kizomba dansen in Arnhem

  

Instromen of eerste les als proefles?

Wil je instromen, de lady styling & choreo uitproberen of kon je niet tijdens de gratis lesweek? Dan mag je in lesweek 1 de eerste les als proefles volgen.
Twijfel je over je niveau, stuur gerust een mailtje

5 redenen waarom anderen niet op les gaan.

  1. Ik vind het stom - Ik herinner mijn allereerste les nog als gisteren. Meegenomen door een vriend, ging ik bevooroordeeld naar de gratis les. Ik vond het moeilijk en zei tegen mezelf: dit is stom. De vriend die me meenam, wilde graag op les, dus ik ging mee. Dacht: probeer het 8 weken en dan stop ik gewoon. Want het is stom. Binnen 2 weken, ontdekte is dat het niet stom was, maar leuk en bevrijdend. Ik hoop dat jij jezelf deze kans ook geeft.
  1.  Ik heb geen ritme gevoel - Vaak zie ik mannen moeite hebben met de maat in het begin. Betekend dit dan dat je a-ritmisch bent? Nee. In de meeste gevallen heeft het niks met ritme te maken maar met het aansturen van je lijf. En één ding werkt hierbij goed: herhaling. In mijn hele cariëre als docent heb ik duizende curisten voorbij zien komen. Hiervan waren er drie die geen ritme konden vasthouden, waarvan één een Afrikaanse jongen.
  1. Ik heb geen danspartner- Natuurlijk is het het leukste om samen op dansles te gaan. En elke nee brengt je dichter bij een ja. Maar ik zeg altijd: blijf zoeken, maar wacht niet met op dansles gaan. Gewoon lekker beginnen, je zo snel mogelijk inschrijven. Bij onze lessen wisselen we door en voor je het weet heb je tig danspartners.
  1. Mijn vriend(in) wil niet op les - Wil hij niet of durft hij niet? Vraag hem mee voor de gratis les of de proefles, zodat je niet in je eentje hoeft te gaan. Optie 1 is: hij/zij vind het toch leuk en wil met je op les (let wel op, als jij voortdurend verteld dat hij/zij het niet goed doet, dan kan ik je verzekeren, dat hij/zij niet op les wil. Dus laat zien dat je blij bent dat hij/zij er ook is.  Optie 2: hij/zij vind het niet leuk. Dan schrijf je je gewoon in je eentje in. 
  1. Ik heb wisselende diensten -  Juist bij YASALSA kan je heel goed terecht met wisselende diensten. Dankzij het wekelijkse inhaalmoment waarop je jouw les van die week of een andere week kunt inhalen, kan je gewoon lekker op les, nieuwe mensen ontmoeten, leren dansen en plezier maken.

Meld je aan en volg de eerste les als proefles

 

6 redenen om mee te doen met Kizomba

Kizomba is meer dan dansen alleen. Als dansend maak je connectie met de danspartner en met jezelf. Je leert meer balans houden terwijl je in een gezonde omarming staat.
1. Knuffelen is gezond Als je door iemand omhelsd wordt komt het chemische stofje Oxytocine vrij. Ook wel het knuffelhormoon genoemd. Dit zorgt voor gevoelens als verbondenheid, vertrouwen en toewijding.
2. Stress verlagend De omarming zorgt ervoor dat het stresshormoon cortisol verminderd. De kalmerende signalen, die naar je hersenen worden gestuurd zorgen ervoor dat je ontspant. 
Coördinatie & balans Tijdens het dansen van kizomba leer je goed je balans houden en met zijn tweeën als één bewegen op de muziek. Hierdoor ontwikkel je vertrouwen in de ander maar vooral in jezelf & kom je steeds beter in balans
4. Ben Jezelf Kizomba betekend ook man & vrouw mogen zijn. We merken dat vrouwen en mannen die kizomba dansen zelfbewuster en mooier worden omdat ze steeds meer in connectie met zichzelf komen.
5. Versterken van je rugspieren en buikspieren Doordat je voortdurend in balans bent gebruik je je buikspieren als bewakers van dat balans. Bovendien maak je ook nog eens mooie sensuele bewegingen met je bunda (billen) Je lijf wordt sterker en mooier.
6. Mediteren. Omdat je zo in het moment en in de muziek bent, vergeet je alles om je heen. Sommige zeggen ook dat kizomba net mediteren is. Je bent dan ook even helemaal in het nu.

Meld je aan en volg de eerste les als proefles

 

 

Voornaam*
vul hier je voornaam in

Achternaam*
Vul hier je achternaam in

E-mail*
Vul hier je persoonlijke e-mail adres heen.

Mobiel:*
vul hier je mobiel nummer in (of als je die niet hebt, je thuisnummer)

Geslacht*
Maakt u gebruik van een muziekinstallatie?

Ik kies voor de proefles(sen):*

kies voor één of meerdere gratis lessen

Nieuwsbrief
Ongeldige invoer

Gratis Les?

Jazeker! Wij bieden de unieke kans om naar de gratis lessen te komen.
Tijdens de gratis les laten we je kennismaken met de dans, kan je vragen stellen en doen we je een aantrekkelijke aanbieding.

6 redenen om mee te doen met de gratis les van Yasalsa

 

1. Het is GRATIS - De deelname is geheel gratis. En vaak zijn er zelfs extra aanbiedingen, als je je vervolgens wil gaan inschrijven. 

2. Leerzaam - Iedere keer dat je meedoet, kan je er iets van leren. Ook als wat behandeld wordt al bekende info is voor jou. 
3. Ontspanning - Dansen is een hele goede manier om te ontspannen en je te ontdoen van stress. Uit onderzoeken blijft dat tijdens het dansen het gelukhormoon Endorfine vrij komt. 
4. Dansen is sport - Met dansen ben je flink in beweging. Als je een uurtje hebt gedanst, heb je ’n uur gesport. En in tegenstelling tot wat er vaak gedacht wordt, is dansen niet vermoeiend, maar wekt het juist energie op. 
5. Sociale happening - De gratis les is naast wat leren ook een uur fun, waarin gezelligheid en een bar momentje ervoor zorgen dat het voelt als een heerlijk avondje uit. Door de open sfeer bij YA Salsa, ontmoet je gemakkelijk nieuwe mensen, waar je een babbeltje mee maakt. De les is dus de perfecte manier om te socializen. 
6. Warming up - De perfecte manier om alvast in de stemming te komen voordat de cursus echt start. 
7. Het is GRATIS!

 

Gratis les gemist? Wellicht kan je de eerst les als proefles volgen  Klik hier om je aan te melden

 

Voornaam*
vul hier je voornaam in

Achternaam*
Vul hier je achternaam in

E-mail*
Vul hier je persoonlijke e-mail adres heen.

Mobiel:
vul hier je mobiel nummer in (of als je die niet hebt, je thuisnummer)

Geslacht*
Ben u een man of vrouw?

Ik kies voor de gratis les(sen):*

kies voor één of meerdere gratis lessen

Nieuwsbrief
Ongeldige invoer