danspaar

Beginners 1, 2 en 3
Tijdens de beginnerslessen maak je kennis met de merengue, bachata en de LA-style salsa. Leiden en volgen, techniek van de basispas en ‘heupbeweging & juiste voetplaatsing’ en juiste danshouding, ritme herkennen, en natuurlijk leuke figuurtjes zodat je al snel uit de voeten kunt op de dansvloer. Tegen het eind van de beginners 2 starten we met rueda de casino. Vanaf beginners 2 leer je meer voetenwerk en bij beginners 3 komt hier ook armstyling & bodymovement bij.

Improvers
Als je al een jaar danst en de technieken van de beginnerslessen beheerst. De meeste aandacht gaat uit naar de salsa LA-stijl, maar ook merengue en bachata blijven in het programma. We breiden je shine repertoire uit compleet met mooie armstyling en mooi voetenwerk. De figuren worden langer, en de gebruikte technieken ingewikkelder. De fijnere kneepjes van het leiden en volgen komen aan bod. Ook blijven we aandacht besteden aan de rueda. Behalve dat dit een leuke manier is om de les af te sluiten, leer je ook snel reageren en je ‘leiden’ of ‘volgen’ aan te passen aan verschillende partners.

Intermediate
Als je al twee jaar les gehad hebt en de technieken van beginners en improvers  beheerst. We gaan leren spinnen (snel draaien op de plek) en maken kennis met de cha cha(on 2) 

 

 

Contact

YA SALSA
Johannastraat 26 Arnhem
0611 392 518 / info@yasalsa.nl

 

ROUTE YA SALSA

   Route

NL31 RABO 0158 5728 66

   facebook  

Privéles offerte & info aanvraag

 

Aanmelden NieuwsbriefFilm / Video

 
 
 
...

meer films

Nieuws

 

KOM PROEVEN 
Onze nieuwe kennismakingscursussen (4 weken voor €26) starten va 27 oktober

Salsa-Kizomba-Semba-proeflessen-bij-YA-Salsa-in-Arnhem

Tijdens deze cursus van 4 weken kan je kennismaken met salsa, semba, kizomba en/of de salsa solo. Na deze vier weken heben we een mooie aanbieding.

In Arnhem
kizomba ( start ma 27 okt 21:30u )
semba (start di 28 okt 21:30u) proefles: 14 oktober.
kizomba (start do 30 okt 19:00u)
salsa (start vr 31 okt 19:30u)
salsa solo (start ma 3 nov 18:30u )

In Nijmegen
kizomba (start wo 29 okt 19:30u)

Schrijf je direct in voor de cursus

Liever eerst een proefles? Meld je dan aan & volg de 1ste les als proefles

kizomba-in-arnhem-en-nijmegen-kom-proevenSalsa-cursus-bij-YA-Salsa-ArnhemSalsa-Solo-voor-dames-in-ArnhemSemba-les-bij-YA-Salsa-Arnhem

 

 

aangesloten   ArnhemSportgemeente2011