danspaar

Beginners 1, 2 en 3
Tijdens de beginnerslessen maak je kennis met de merengue, bachata en de LA-style salsa. Leiden en volgen, techniek van de basispas en ‘heupbeweging & juiste voetplaatsing’ en juiste danshouding, ritme herkennen, en natuurlijk leuke figuurtjes zodat je al snel uit de voeten kunt op de dansvloer. Tegen het eind van de beginners 2 starten we met rueda de casino. Vanaf beginners 2 leer je meer voetenwerk en bij beginners 3 komt hier ook armstyling & bodymovement bij.

Improvers
Als je al een jaar danst en de technieken van de beginnerslessen beheerst. De meeste aandacht gaat uit naar de salsa LA-stijl, maar ook merengue en bachata blijven in het programma. We breiden je shine repertoire uit compleet met mooie armstyling en mooi voetenwerk. De figuren worden langer, en de gebruikte technieken ingewikkelder. De fijnere kneepjes van het leiden en volgen komen aan bod. Ook blijven we aandacht besteden aan de rueda. Behalve dat dit een leuke manier is om de les af te sluiten, leer je ook snel reageren en je ‘leiden’ of ‘volgen’ aan te passen aan verschillende partners.

Intermediate & Rueda
Als je al twee jaar les gehad hebt en de technieken van beginners en improvers  beheerst. We gaan leren spinnen (snel draaien op de plek) en maken kennis met de cha cha(on 2) We sluiten de les af met één of meerdere ruedas

Schrijf je hier in voor de cursus
Schrijf je hier in voor een proefles

 

aangesloten   ArnhemSportgemeente2011