danspaar

ZOMERSEIZOEN 22 juni t/m 4 september
Tijdens de zomer kan je heerlijk blijven dansen bij YA Salsa.

Cuba is Salsa  Dansvakantie Flower of Love in Cuba


SPECIALS, BOOTCAMPS &  SERIES
11 weken lang bieden wij een speciaal programma met specials in de salsa, rueda, bachata én kizomba. We maken uitstapjes naar de Semba, de Cha cha, Antiliaanse Salsa en meer. Het zomerprogramma is merendeels opgebouwd uit losse lessen in workshopvorm & een aantal bootcamps, zodat je als je op vakantie gaat wel leuke lessen mist, maar gewoon weer kunt instromen. Als je niet op vakantie gaat, kan je lekker veel dansen.

ZOMER CURSUS VOOR BEGINNERS
De zomer is een mooi moment om kennis te maken met een nieuwe dansen. We hebben zowel een kizomba als salsa cursus van 11 weken. Heb je al eens gedanst en wil je weer starten, dan kan je hier gedurende zomer bij instromen. Schrijf In september stroom je dan door naar het 2de niveau. 

 

VOOR WELKE OPTIE KIES JIJ?

Een all-in abonnement?
Je mag je inschrijven voor 2 vaste lestijden per week & de solo. Tevens mag je je inschrijven met partner voor de overige specials & bc in alle genres op jouw niveau en daaronder. Vol is vol & Reserveren is komen.
Een only abonnement?
Je mag je inschrijven voor 1 vaste lestijd per week. Daarnaast mag je je inschrijven voor de overige specials & bootcamps in jouw genre op jouw niveau en daaronder. Vol is vol & Reserveren is komen. Plus je kan strippenkaarten kopen voor de overige specials in de andere genres.
Geen abonnement of normaal een seizoensabonnement?
losse les: € 11 strippenkaart 4 lessen: € 35
bootcamp : 3 strippen / € 33
3 strippenkaarten a 4 lessen: € 99 (voordelig)
neem het voordelige abonnement: (va 22,50 p /mnd) (voordeligst)

Voor de abonnementhouders geldt, dat ze hun eigen les altijd mogen meedoen met of zonder danspartner. Voor alle andere lessen adviseren we je om zelf een danspartner mee te nemen. We kijken naar de verhouding van de groep en kan het zijn, dat je zonder danspartner niet kan deelnemen of wel kan deelnemen, mits je de rol van de leider/volger op je neemt, omdat er daar een te kort aan is. Voor deelnemers met een strippenkaart geldt dit ook.

 

Contact

YA SALSA
Johannastraat 26 Arnhem
0611 392 518 / info@yasalsa.nl

 

ROUTE YA SALSA

   Route

NL31 RABO 0158 5728 66

   facebook  

info & offerte: Workshop  - Privéles  

Aanmelden Nieuwsbrief 

opzegform doorlopende incasso   

 
 

Film / Video

 
 
 
...

meer films

aangesloten   ArnhemSportgemeente2011