YA SALSA geeft regelmatig workshops voor vrijgezellenfeesten. Deze bestaan meestal uit een groep van 6 tot maximaal 20 personen, die elkaar vaak niet allemaal kennen. Ouders, zussen en/of schoonzussen en vriendinnen van verschillend studies komen bij elkaar om de 'bruid to be' een onvergetelijk leuke dag te bezorgen. De workshops van YA SALSA zijn hier perfect voor.

Tijdens de workshop door YA SALSA leert iedereen elkaar wat beter kennen en ontstaat er een ontspannen groepsgevoel. Naast de standaard workshops en arrangementen die zeker ook zeer geschikt zijn voor een vrijgezellenfeest hebben we een aantal speciale arrangementen

 

ARANGEMENT 21
Salsa / merengueworkshop met tropische cocktail

Ontvangst met mini welkomstcocktail met of zonder alcohol.
Workshop merengue/salsa van 1 uurYA workshop

Na een korte warming up, waarin we het lichaam lekker losmaken starten we met de salsa en leren we jullie de basis van de salsa en een aantal mooie sensuele bewegingen.
In het tweede deel van de workshop gaan we samen dansen en leren we jullie een aantal leuke figuren en draaien in de merengue.
1 consumptiebon
Totale tijdsduur: 1,5 uur inclusief ontvangst en korte pauze/ drankje na afloop van de workshop

 

ARANGEMENT 22
Merengueworkshop
Merengueworkshop waarin je na een korte warming up de basis leert en een aantal leuke figuurtjes en draaitjes. Deze workshop is extra prettig als er veel verschillende leeftijden en achtergronden bij elkaar zijn. Iedereen kan meedoen. Indien gewenst, sluit de docent de workshop af met een korte demo samen met de 'bruid to be'.
1 consumptiebon
Totale tijdsduur: 1,25u inclusief korte pauze/ drankje na afloop van de workshop

 

ARANGEMENT 23
Arrangement geïnspireerd op de film Dirty Dancing

Ontvangst met min welkomstcocktail met of zonder alcohol
Workshop Dirty Dancing van 1 uur
Geheel geïnspireerd op de film Dirty Dancing met Patrick Swayze nemen we je mee naar de kelders voor een aantal Dirty Dancing moves om vervolgens de basis van de mambo te leren. In een uur leer je net zoals Baby te stralen op de dansvloer.
1 consumptiebon
Totale tijdsduur: 1,25u inclusief korte pauze/ drankje na afloop van de workshop

 

ARANGEMENT 24

Sensual ladies workshop

 

Ontvangst met een heerlijke grote cocktailcocktail Love_me_tender4
Sensuele ladies workshop van 1uur
Tijdens deze workshop leren we je de salsa aangevuld met allerlei mooie sensuele bewegingen. Altijd al een bodyroll willen maken of je armen mooi willen leren bewegen. Dat kan tijdens dit uur vol fun & salsamuziek.
1 consumptiebon
Totale tijdsduur: 1,25u inclusief korte pauze/ drankje na afloop van de workshop

 

ARRANGEMENT 25 - ARRANGEMENT OP MAAT

Mocht u ondanks de uitgebreide keuze toch andere wensen hebben, dan stellen wij graag een arrangement op maat voor u samen. 

Interesse gewekt. Vraag een offerte & reservering aan