Bachata Sensual Bootcamp Chami en Julie

Dansbootcamps - Bachata
 Registratie gesloten
Bachata-Sensual-Sold-out-Yasalsa
Datum: zaterdag 1 februari 2020 12:00 - 15:00

Locatie: Yasalsa  |  Plaats: Arnhem

Het is zover, Chami y Julie komen naar Arnhem! Op zaterdag 1 februari komen ze naar Yasalsa om een bootcamp Bachata Sensual te geven.

Chami y Julie geven al meer dan 8 jaar samen les. Samen delen ze de passie voor Bachata en dit delen ze maar al te graag met jou! Deze geweldige dansers zijn gecertificeerde Bachata Sensual docenten, getraind en opgeleid door grondleggers als Korke & Judith, Chaves & Silvia en Luis & Andrea.

Naast hun eigen dansschool Dance Fusion in Aachen geven ze over de hele wereld les. Ze zijn veelgevraagde docenten voor festivals. Als kers op de taart organiseren ze ook zelf een jaarlijks festival in Keulen; Bachata Connection.

Op zaterdag 1 februari zullen ze een bootcamp Bachata Sensual geven bij Yasalsa in Arnhem. Tijdens deze 3 uur durende bootcamp leer je alle ins en outs van Bachata Sensual. Tijdens de bootcamp gaan ze dieper op de stof in om het uitdagend en sensueel te maken voor iedereen.

Na de bootcamp is er een social zodat je meteen nog even kan oefenen en dansen!

Voor deze bootcamp moet je al enige danservaring hebben met Bachata.

Graag willen we de kwaliteit waarborgen. Dit betekent dat er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar is voor de bootcamp. Daarnaast kan je alleen als koppel inschrijven. Let op! Je dient je allebei apart in te schrijven. Bij de inschrijving vermeld je wie je danspartner is.

Heb je geen vaste danspartner? Gebruik dit event om er eentje te vinden en schrijf je samen in!

De prijzen gaan geleidelijk omhoog. Ben er dus snel bij.

 

UITVERKOCHT


Early Bird tickets: € 30,- p.p.
Early Birds tickets: €35,- p.p.
Regular tickets: € 40,- p.p.
Late tickets: € 50,- p.p.

11:40 u Doors open
12:00 u Bootcamp
15:00 u Social
16:00 u Einde

De avond voor de bootcamp is er de Yay it's friday - Bachata edition. Perfect als opwarmer voor de bootcamp. En... DJ Chami staat achter de draaitafel!

 

Adres
Kazerneplein 10-1
Arnhem

 

Alle datums


  • zaterdag 1 februari 2020 12:00 - 15:00

Powered by iCagenda