Dans en Olie Event

Oilventure
Dans-en-olie-16-juli-2022
  zaterdag 16 juli 2022 13:30 - 18:00

  Yasalsa  |  Arnhem

 

Dans & Olie Event

Tijdens de Young Living dag op 16 juli brengen we de Dans en Olie weer samen in een gezellig evenement vol muziek, olie en natuurlijk dans!

Meld je vantevoren online aan en ga naar huis met een Goodie Bag! 

Hoofdzaal

13:30 uur – Effe lekker Dansen

14:00 uur – Workshop Bachata/Salsa & een vleugje olie

15:00 uur – Effe lekker Dansen

16:00 uur – Workshop Kizomba & een vleugje olie

17:00 uur – Effe lekker dansen

18:00 uur - Einde

Workshop Salsa & Bachata

Na een korte energie gevende/ ontspannende olie-Experience starten we met de dansworkshop.  Een leuke combinatie voor zowel de Bachata als Salsa en geschikt voor all levels

Workshop Kizomba

Na een olie-experience die je helpt om wat meer te aarden en in het nu te zijn, starten we met de dansworkshop met een leuke combinatie als aanvulling op alle coole dansmoves die je al kent in de Kizomba.

Effe lekker Dansen

Tussen de workshops door en ervoor en erna wordt er overheelijke muziek gedraaid. We draaien een heerlijke mix van Salsa, Kizomba en Bachata. Bij mooi weer kan je een headset huren om lekker buiten te dansen

Zijzaal

Tijdens de Effe Lekker Dansen momenten kan je hier rondneuzen en diverse dingen uitproberen on der begeleiding van de aanwezige olie-liefhebbers en kenners.

De snuffelhoek

Ontdek wat oliën voor jou kunnen betekenen. Bekijk de documentatie met informatie op emotioneel en lichamelijk gebied. We zijn nog bezig met een kenner.. Dus wie weet...

Frisse voeten hoek

Vermoeide voeten? Even tot rust komen? Vraag dan om een voetenbadje.

De snuifhoek

  • Raad welke geuren er in de potjes zitten en maak kans op een leuke prijs.
  • Geur kan zoveel met je doen. Ervaar onder begeleiding wat het inhaleren kan doen met je gemoedstoestand en/of helderheid.

De snuffelhoek

Veel oliën worden ook voor dieren ingezet. Sommige dierenartsen schrijven ze ook al voor. Andere zijn dit nog aan het ontdekken. Laat je informeren door Anneke en blader in de beschikbare documentatie. Tip: neem een foto van je huisdier mee.

Shotjes Corner

Ningxia geeft je natuurlijke Power. Probeer het uit en ontdek met een kleine test wat het voor en met jou doet en geniet ondertussen van dit overheerlijke drankje.

 

 ONLINE AANMELDEN GESLOTEN
Neem contant geld mee en betaal bij binnenkomst.
Entree: 10 euro 

 

Adres
10-1, Kazerneplein, Klarendal, Arnhem, Gelderland, Nederland, 6822ET

 

Alle datums


  • zaterdag 16 juli 2022 13:30 - 18:00