salsa en kizomba dansen in Arnhem

Salsa, Kizomba en Bachata Dansschool

Wil jij starten met het leren van dansen? Of wil je nog beter worden en nieuwe dingen leren?
Kom dan naar Yasalsa en maak kennis met de beste & gezelligste dansschool van Nederland

Je kan bij ons terecht voor wekelijkse lessen, bootcamps, workshop en privéles.

Bij  Yasalsa ben je op de juiste plek als je salsa, kizomba en/of bachata wil leren dansen. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

 

Early Bird beginners actie
Cursus start september 2019
Salsa Kizomba Bachata Early Bird Cursus September Yasalsa ArnhemSALSA - KIZOMBA -BACHATA

 

Start in september met iets nieuws
Meld je hier aan voor de gratis proeflessen

hompeage gratisleSALSA - KIZOMBA -BACHATA

 

Yasalsa -Salsa, Kizomba en Bachata danschool, Arnhem

STYLING & CHOREOGRAFIE
We starten met een stevige warming up en daarna: shines en flitsend voetenwerk, bodymovement, spinnen. We werken aan een choreografie waarbij we de losse shines op muziek hebben gezet. Daarnaast komt er ook een stukje partnering in voor. Als je de cursus styling en choreografie volgt, kun je meedoen aan demonstraties voor allerlei gelegenheden zoals Koninginnedag, de Open Avonden of Rio Aan de Rijn, etc.

Tijdens het zomerprogramma is er een speciale lesweek waarin in alle lessen aandacht wordt besteed aan het leren van een choreografie

SHOWTRAINING
Al eerder behaalde YA SALSA met haar showteam de derde plaats tijdens het NK Salsa. Bij voldoende interesse starten we weer een nieuw team.

SALSA VOOR RECREANTEN
Voor iedereen die gewoon lekker wil gaan dansen, maar niet te snel aan ingewikkelde draaien en flitsend gedoe wil beginnen. We bouwen de les rustig aan op, besteden veel aandacht aan basistechnieken en samen dansen, en staan wat langer stil bij de figuren. Op speciaal verzoek starten wij deze cursus.

SALSA 4 KIDS
Ben jij er ook zo een die meteen de dansvloer op springt als je swingende muziek hoort? J.Lo, Shakira en Aventura jouw favoriete muziek? Dan is Salsa voor Kids iets voor jou! Coole pasjes, vette moves, swingen met die heupen en ga maar los op de dansvloer! Merengue en salsalessen voor meiden en jongens tussen ongeveer 7 en 13. Bij voldoende interesse starten we een groep op bijvoorbeeld woensdag of donderdagmiddag. Het is ook mogelijk om een kinderworkshop te boeken.

SALSA VOOR TIENERS
Steeds meer tieners dansen samen met de volwassen groep mee. Omdat wij bij YA SALSA goed begrijpen, dat er jongeren zijn die graag op les wil met leeftijdsgenoten, starten we bij voldoende interesse een speciale groep.