Welness Corner

** binnenkort volgt meer info.  Je kan je ondertussen al wel opgeven voor de Oil Gathering

Welkom in de 'Wellness Corner' van Yasalsa, waar dans en welzijn hand in hand gaan. Bij Yasalsa geloven we dat een gelukkig en vreugdevol leven niet alleen wordt bereikt door de beweging van ons lichaam, maar ook door zorg te dragen voor ons innerlijk welzijn. Dansen is een prachtige manier om fysiek actief te zijn en tegelijkertijd emotionele vreugde te ervaren. Het is een viering van het leven en een expressie van vrijheid.

Om deze reis naar een leven vol dans en plezier te ondersteunen, introduceren we met trots onze 'Wellness Corner'. Hier combineren we de kracht van beweging met de ondersteunende eigenschappen van etherische oliën, supplementen en andere natuurlijke producten van Young Living. Deze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om zowel je fysieke, mentale als emotionele welzijn te bevorderen.

Etherische oliën: Laat de opwekkende geuren van b.v. Orange en Lavender je danservaring verrijken. Orange staat bekend om zijn opbeurende en verkwikkende eigenschappen, terwijl Lavender helpt bij ontspanning en stressvermindering. Een paar druppels in je dansruimte kunnen wonderen doen voor je stemming en energieniveau.

Supplementen: Voed je lichaam met de essentiële voedingsstoffen die het nodig heeft om sterk en energiek te blijven. Onze selectie van Young Living supplementen, zoals Super B en SuperCal, biedt een solide basis voor een gezond lichaam dat klaar is om te bewegen en te dansen.

Natuurlijke producten: Naast oliën en supplementen bieden we ook andere natuurlijke producten aan die je welzijnsreis ondersteunen. Van verkwikkende bad- en lichaamsproducten tot fijne schoonmaakproducten, we hebben alles wat je nodig hebt om je goed te voelen, zowel van binnen als van buiten.

Bij Yasalsa is dansen meer dan alleen beweging; het is een levenswijze. Met de toevoeging van onze 'Wellness Corner' nodigen we je uit om je dansreis te verrijken met een diepere laag van persoonlijke zorg en welzijn.  Ontdek hoe je je passie voor dans kunt combineren met een levensstijl die je welzijn ondersteunt, en dans door het leven met een gevoel van vreugde en vitaliteit.