Cursussen - Start September

danslessen
start-cursussen-sept-2024-yasalsa
  maandag 9 september 2024 19:20 - vrijdag 13 september 2024 22:20

  Yasalsa  |  Arnhem

Ontdek de magie van dans bij Yasalsa! 

Deze september starten we weer met onze energieke reeks lessen in Salsa, Kizomba, Bachata, en Rueda. Of je nu een beginner bent of je dansmoves naar een hoger niveau wilt tillen, Yasalsa is jouw dansschool. Sluit je aan bij onze familie van dansliefhebbers en laat je inspireren door de passie en het plezier van dans. Schrijf je nu in en dans door het leven!

 

Inschrijfformulier Dansles

Je voornaam ontbreekt. Vul hem in.

Je achternaam ontbreekt. Vul je hem in

Vul hier je persoonlijke e-mail adres in. Op dit adres ontvang je de bevestiging & belangrijke informatie. Soms staat er per ongeluk een spatie achter je adres. Dan geeft hij ook een error. Als je die weghaalt, lukt het wel.

Je mobiele nummer ontbreekt. Vul je hem in

Kies jouw les

Maak uw keuze bij Categorie

Maak uw keuze bij Categorie

Ongeldige invoer

0,00

U heeft de algemene voorwaarden nog niet geaccepteerd.

Twijfel je nog? Geen zorgen, dat is menselijk! Maar weet je, bij Yasalsa geloven we dat de sprong wagen vaak de beste beslissing is. Waarom blijven dromen als je de dansvloer op kunt? Schrijf je direct in en omarm de magie van dans, samen met ons. Toch eerst de sfeer proeven? Dat kan! Meld je aan voor een proefles tijdens onze eerste lesweek of kom langs op een van onze speciale proeflesdagen. Check de events op deze homepage voor meer details. Dans door het Leven! Waar wacht je nog op? Laat de twijfel achter je en stap in de wereld van Yasalsa

 

Telefoon
E-mail
info@yasalsa.nl
Website
Adres
10-1, Kazerneplein, Klarendal, Arnhem, Gelderland, Nederland, 6822 ET

 

Alle datums


  • Van maandag 9 september 2024 19:20 tot vrijdag 13 september 2024 22:20