vrijgezellenfeest

Organiseer een onvergetelijke vrijgezellen workshop

Beoordelingsbanner met de score op 1001activiteiten.nl

Op zoek naar een sprankelende start van een onvergetelijk vrijgezellenfeest? Bij Yasalsa begrijpen we dat een vrijgezellenfeest een bijzondere mix is van vriendinnen, zussen, en ja, zelfs moeders. Onze dansdocenten zijn ware meesters in het samenbrengen van deze diverse groepen door middel van dans, plezier, en verbinding. Met een aanstekelijke energie en een onfeilbaar gevoel voor ritme toveren zij bij iedereen een glimlach op het gezicht.

Tijdens onze workshop maak je kennis met de dans van jouw keuze. Of je nu droomt van sierlijk bewegen op de klanken van Salsa, Merengue of Bachata wij maken het mogelijk. Aan het einde van de workshop zal iedereen versteld staan van hun eigen dansvaardigheden, bewegend op het ritme van heerlijke muziek.

Bij Yasalsa geloven we dat iedereen kan dansen, zelfs als je denkt van niet. Daarom krijg je les van onze vakkundige professionals. Onze docenten zijn niet alleen ervaren en gepassioneerde dansers, maar ze zijn ook experts in het overbrengen van hun liefde voor dans. Ze staan klaar om jou en je groep een onvergetelijke ervaring te bieden.

Laat je verrassen door hoe leuk dansen echt kan zijn en maak van het vrijgezellenfeest een herinnering die nog lang zal nazinderen. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen bij Yasalsa en samen een feestje te bouwen op de dansvloer!


De meeste groepen kiezen voor de Salsa workshop in combinatie met Merengue, maar ook de andere workshops zijn leuk. 

 

 

 

Wil je eerst nog meer informatie? Klik dan op deze link en vraag meer informatie aan