Ontdek Etherische Oliën Online

Ontdek de Kracht van Natuurlijk Welzijn met Ons Exclusieve Online Event: "Essentiële Ontdekkingen: 3 Dagen naar Natuurlijk Welzijn"

Ben je klaar om een diepe duik te nemen in de wereld van etherische oliën en natuurlijk welzijn? Oilventure presenteert met trots "Essentiële Ontdekkingen: 3 Dagen naar Natuurlijk Welzijn", een uniek online Sample event dat plaatsvindt op vrijdag, zaterdag en zondag. Dit event is speciaal ontworpen om antwoord te krijgen op de meest gestelde vragen over etherische oliën en hoe deze krachtige natuurlijke remedies jouw leven kunnen verrijken.

We beantwoorden vragen zoals:

  • Hoe werken etherische oliën?
  • Zijn etherische oliën veilig?
  • Kunnen etherische oliën helpen bij specifieke gezondheidsproblemen?
  • Hoe begin ik met het gebruiken van etherische oliën?

Meld je hieronder aan en ontvang meer info en de betaallink per mail

Programma

Vrijdagavond: Ontdek de Wereld van Etherische Oliën

Start je weekend met een sessie die gewijd is aan de wonderen van etherische oliën. Ontdek hoe deze natuurlijke extracten kunnen bijdragen aan jouw welzijn. We nodigen je uit om samen met ons een moment van ontspanning te ervaren, de perfecte manier om de week achter je te laten.


Zaterdag: Jouw Gids voor Natuurlijke Oplossingen

Verdiep je kennis over hoe etherische oliën kunnen ondersteunen bij alledaagse uitdagingen. We delen inzichten en praktische tips over hoe je deze natuurlijke supporters kunt integreren in je dagelijks leven, met een focus op welzijn en balans.

Zondag: Begin Jouw Reis met Etherische Oliën

Maak kennis met de basis van etherische oliën en hoe je kunt starten met het integreren van deze natuurlijke krachten in je leven. We bieden een laagdrempelige introductie tot de veelzijdige toepassingen van etherische oliën, van aromatherapie tot huishoudelijke gebruiken.


Prijs

15 euro excl. de verzendkosten van het pakketje. Je mag deze ook ophalen bij Yasalsa of via Meira in Nijmegen  

Laat je zintuigen dansen en je hart zingen vanuit je eigen huiskamer
Meld je nu aan en reserveer jouw plekje voor dit weekend