Young Living Acties met handige bestellinks

pskdewdrop

Welkom op deze speciale Young Livingdag!  Vandaag is een prachtige dag om te beginnen met jouw reis naar natuurlijk welzijn, of om je collectie van etherische oliën uit te breiden. Ter ere van deze bijzondere dag bieden we de Young Living Starterkit aan met een exclusieve korting van 10%! Deze kit is jouw sleutel tot een wereld vol zuiverheid, kracht, en de essentie van natuurlijke schoonheid.

Of je nu op zoek bent naar manieren om je huis een frisse, natuurlijke geur te geven, je mentale welzijn te ondersteunen, of je lichaam te verzorgen op een manier die in harmonie is met de natuur, de Young Living Starterkit biedt een veelzijdige basis. En met onze speciale actie is dit het perfecte moment om te beginnen.

Op deze pagina vind je niet alleen de mogelijkheid om jouw Starterkit met korting te bestellen, maar ook suggesties voor hoe je de oliën uit de kit kunt integreren in je dagelijks leven. Van het creëren van een rustgevende slaapomgeving tot het verhogen van je concentratie en energie, de mogelijkheden zijn eindeloos. We adviseren je om nog een een of meerdere extra producten toe te voegen om zo de start van je natuurlijke reis compleet te maken

Laat je inspireren en omarm de kracht van de natuur met Young Living. Jouw pad naar welzijn begint hier. 💖

Note: Bij verschillende sets heb ik de Loyality Rewards aangezet, wat sowieso een aanrader is. Dit geeft extra korting en extra gratis oliën. Nadat je je set ontvangen hebt, hebben we sowieso contact en kunnen we een afspraak inplannen om te kijken of je de bestelling voor de volgende maand uit wil zetten of een mooie nieuwe bestelling klaar wil zetten. 

De beste start! 

Starterkit dewdrop 10procentKorting

10% korting op de starterkit met de Dewdrop.
De totale waarde van deze kit is €338,04.
Als je een account aanmaakt bij Young Living betaal je er €189,96
voor en nu  €170,96. (90PV)
Deze aanbiedingen gelden tot 29 juli of zolang de voorraad strekt (gaat vaak snel)

actie Raindrop 10procentKorting

En er is meer. Ook voor de kit voor de Raindrope Technique krijg je 10% korting en betaal je nu €169,87 (140,4 PV)
Deze aanbiedingen gelden tot 29 juli of zolang de voorraad strekt. Met Loyality rewards krijg je niet alleen de 


Drie mooie Bogo’s (Buy one Get one).

actie BrightBeginnings Bogo

Bright beginnings: je koopt Present Time (5ml)
en krijgt er een gratis flesje Light of hope bij (5 ml)
€117,36 (97 PV)

actie Courage and Calm

Courage & Calm (deze gaat Marije haar verlanglijstje!):
Je koopt de Original Valor (5 ml)
en krijg de Harmony (5 ml) er gratis bij
€52,62 (44 PV)

actie Just Breath

Just Breath: Je koopt de Thieves (15ml)
en krijg de Di-gize (5 ml) er gratis bij
€45,97 (38 PV)


Deze aanbiedingen gelden tot 12 juli of zolang de voorraad strekt.


Dan zijn er uiteraard ook nog de ‘gewone’ aanbiedingen van deze maand, drie mooie oliën met 10% korting:

actie Joy 10procentK

De Joy (15 ml)  
nu voor €52,26 (43,2 PV)

actie LushiousLemon 10procentK 

Lushious Lemon (15 ml) 
nu voor €46,81 (38,7 PV)

actie Purification 10procentK 

Purification (15 ml)
nu voor €31,57 (26,1 PV)

Deze aanbiedingen gelden tot 31 juli of zolang de voorraad strekt.

Extra uitleg Promoties, PV en gratis oliën

Omdat het Young Living dag is zijn er ook nog eens extra mooie promoties. Achter elke prijs staat een puntenaantal (PV). Schrijf jij je deze maand voor het eerst in en bestel je naast de starterkit nog een extra product voor minimaal 10 PV dan krijg je er een gratis flesje Cypress (5 ml) én een gratis peppermint cedarwood bar soap bij! 

Je kunt hier voor uiteraard uit één van de mooie aanbiedingen kiezen, wil je het simpel houden en ga je alleen voor de 100 PV? Bestel er dan een flesje Orange, ook dit is één van mijn favorieten, het zet je in je ik-kracht en is een ‘vrolijke olie’. Voor een flesje van 15 ml betaal je €15,11 - Bestel hier de Starterkit met Orange en Loyality Reward  (zie note bovenaan deze pagina) 

Plaats je met Loyality Rewards deze maand een bestelling van 120 PV of meer dan ontvang je een flesje Jade Lemon (5ml) gratis. Voor 190 PV of meer krijg je er een flesje Clove (15 ml) en de satin facial scrub mint bij. Bestel je nog meer producten (voor 250, 350, 400 of 450), dan komt er nog meer bij, maar dat laat ik even achterwege, anders wordt dit bericht te lang.  


Tip van Meira: Bestel naast de starterkit de Joy en Courage & Calm. Voeg daar eventueel nog een flesje Rosemary (fantastische olie voor een goede focus) voor €22,37 aan toe en je hebt 190 PV incl alle bijbehorende promoties. Je kan deze simpelweg toevoegen nadat je op bovenstaande links hebt geklikt en je acount hebt aangemaakt.  

Tip van Astrid: Bestel naast de starterkit de Joy en Courage & Calm én de White Angelica. Met deze set kan je niet alleen starten een goede basis te leggen in de breedte, maar ook gelijk emotioneel lekker opruimen en starten met het Great Day protocol. Bovendien krijg je ook nog eens een aantal heerlijke extra producten waaronder de Cypress en een heerlijke frisse Mint facial scrub. Ga naar deze set met de verkoopwaarde van €579,72 en zie hoeveel je bespaart Jij verdiend deze investering in jezelf!  Je kan het natuurlijk ook uitspreiden over meer maanden. Vraag gerust om hulp en tips passend bij jou situatie

Heb je er het geld voor, kies dan ook voor de Bright Beginnings en eventueel de Lushious Lemon. Alle andere oliën (behalve de raindrop) zitten in de starterkit. Let je dan zelf even op het aantal PV? 😉


Heb je hulp nodig bij het inschrijven en/of plaatsen van de bestelling? Let us know!


Liefs Meira (brandparternr 37598171)
en Astrid (brandpartner nr 13038534)