Meet the team… Loïs

LoisLoïs danst al 7 jaar salsa, en geeft de salsa en Bachata lessen. Fun fact: Loïs DOESN'T SHARE FOOD. Welke vraag heb jij altijd al willen stellen aan Loïs? Zet het in de comments! 
  374 Hits
  1 reactie
Recente reactie op dit bericht
Gast — Simone
Dans je het liefst op hakken of op platte schoenen
donderdag 19 november 2020 13:08
374 Hits
1 reactie

Meet the team... Sandra

Sandra danst nu 17 jaar, en geeft de Salsa en Bachata lessen. Fun fact: Sandra heeft @baserkens ontmoet tijdens haar eerste Salsa feest buiten haar toenmalige dansschool, later zijn ze pas samen gaan les geven. Dansers van toen kennen Sandra onder de naam Twix, dit vanwege de hand positie van de leiders op haar toenmalige dansschool. Sommige danser...
Lees Meer
  289 Hits
  1 reactie
Recente reactie op dit bericht
Gast — Simone
Hi Sandra, Is Twix ook je favoriete snack. Of heb je een andere guilty pleasure?
zaterdag 21 november 2020 15:32
289 Hits
1 reactie

Meet the team … Loes

Loes danst drie jaar, en is Kizomba assistent in opleiding. Fun fact: De mooie blauwe banken die bij Yasalsa staan, zijn gestoffeerd door Loes! Zij heeft haar eigen stoffeerdersbedrijf @stoffeerderijloes Altijd al iets willen vragen aan Loes? Zet het in de comments! 
  285 Hits
  1 reactie
Recente reactie op dit bericht
Gast — Simon
Waarom dans je Kizomba? Wat is er zo leuk aan?
zaterdag 21 november 2020 15:33
285 Hits
1 reactie

Meet the team … Latoya

Latoya danst tweeëneenhalf jaar, en is Kizomba assistent in opleiding. Fun fact: Latoya volgt niet alleen als dame, maar leidt ook Kizomba. Altijd al iets willen vragen aan Latoya? Zet het in de comments! 
  259 Hits
  0 reacties
259 Hits
0 reacties

Meet the team … Pascal

Pascal danst 20 jaar, en geeft de Kizomba lessen.Fun fact: Ondanks dat Pascal nu verkocht is aan de Kizomba, is hij ooit begonnen met Salsa.Altijd al iets willen vragen aan Pascal? Zet het in de comments! 
  268 Hits
  0 reacties
268 Hits
0 reacties

Meet the team … Leroy

Leroy danst drie jaar, en is assistent in opleiding. Fun fact: Leroy heeft in het verleden zijn ploegendienst omgezet, zodat hij de Bachata lessen op de woensdag kon volgen. Altijd al iets willen vragen aan Leroy? Zet het in de comments! 
  286 Hits
  0 reacties
286 Hits
0 reacties

Meet the team … Bas

Bas danst al 16 jaar, en geeft de Bachata en Salsa lessen. Fun fact: Naast les geven en dansen houdt hij ontzettend van koken en eten, en gaat hij helemaal los op zijn Instagram account @bakkenmetbas. Welke vraag heb jij altijd al willen stellen aan Bas? Zet het in de comments! 
  274 Hits
  0 reacties
274 Hits
0 reacties

Meet the team … Astrid

Astrid danst al 20 jaar, en geeft de Salsa, Bachata, en Kizomba lessen. Fun fact: Astrid droeg bij haar eerste proefles te hoge hakken, hierdoor voelde ze zich zo klungelig en ongemakkelijk, dat ze niet op dansles wilde en Salsa stom vond. Altijd al iets willen vragen aan Astrid? Zet het in de comments! 
  284 Hits
  0 reacties

Copyright

© Yasalsa

284 Hits
0 reacties