Meet the team... Sandra

Sandra danst nu 17 jaar, en geeft de Salsa en Bachata lessen. Fun fact: Sandra heeft @baserkens ontmoet tijdens haar eerste Salsa feest buiten haar toenmalige dansschool, later zijn ze pas samen gaan les geven. Dansers van toen kennen Sandra onder de naam Twix, dit vanwege de hand positie van de leiders op haar toenmalige dansschool. Sommige danser...

Lees Meer
  1193 Hits

Meet the team … Loes

Loes danst drie jaar, en is Kizomba assistent in opleiding. Fun fact: De mooie blauwe banken die bij Yasalsa staan, zijn gestoffeerd door Loes! Zij heeft haar eigen stoffeerdersbedrijf @stoffeerderijloes Altijd al iets willen vragen aan Loes? Zet het in de comments! 

  1146 Hits

Meet the team … Latoya

Latoya danst tweeëneenhalf jaar, en is Kizomba assistent in opleiding. Fun fact: Latoya volgt niet alleen als dame, maar leidt ook Kizomba. Altijd al iets willen vragen aan Latoya? Zet het in de comments! 

  1119 Hits

Meet the team … Pascal

Pascal danst 20 jaar, en geeft de Kizomba lessen.Fun fact: Ondanks dat Pascal nu verkocht is aan de Kizomba, is hij ooit begonnen met Salsa.Altijd al iets willen vragen aan Pascal? Zet het in de comments! 

  1116 Hits

Meet the team … Leroy

Leroy danst drie jaar, en is assistent in opleiding. Fun fact: Leroy heeft in het verleden zijn ploegendienst omgezet, zodat hij de Bachata lessen op de woensdag kon volgen. Altijd al iets willen vragen aan Leroy? Zet het in de comments! 

  1186 Hits

Meet the team … Bas

Bas danst al 16 jaar, en geeft de Bachata en Salsa lessen. Fun fact: Naast les geven en dansen houdt hij ontzettend van koken en eten, en gaat hij helemaal los op zijn Instagram account @bakkenmetbas. Welke vraag heb jij altijd al willen stellen aan Bas? Zet het in de comments! 

  1016 Hits

Meet the team … Astrid

Astrid danst al 20 jaar, en geeft de Salsa, Bachata, en Kizomba lessen. Fun fact: Astrid droeg bij haar eerste proefles te hoge hakken, hierdoor voelde ze zich zo klungelig en ongemakkelijk, dat ze niet op dansles wilde en Salsa stom vond. Altijd al iets willen vragen aan Astrid? Zet het in de comments! 

Copyright

© Yasalsa

  1172 Hits