Fontgrootte: +
2 minuten leestijd (377 woorden)

6. Mijn partner wil niet dansen, maar...

Inmiddels ben ik alweer jaren de mama van YASALSA. De plek waar mensen elkaar ontmoeten en koppels hun liefde voelen opbloeien. De hoogste tijd om hierover wat verhalen te delen.

Arnold en Patricia

Patricia was al cursiste in de tweede cursus van YASALSA, toen we nog in de 8ste hemel in een zijstraat van de Klarendalseweg zaten (onze allereerste locatie).

Samen kwamen ze binnen.

Arnold voerde het woord en zei: "Mijn vrouw komt een proefles volgen." Ik probeerde hem nog over te halen om mee te doen. "NEE" zei hij stellig. Ik ben hier alleen om mijn vrouw weg te brengen. Er was geen twijfel mogelijk. Hij ging niet dansen. Ik nodigde hem uit om aan de bar te gaan zitten voor een biertje en Patricia Tip volgde enthousiast de proefles en schreef zich in. Einde van dat seizoen gingen we met een groep cursisten dansen. Terwijl Patricia voortdurend danste, zat Arnold geduldig op de bank. De week erop, toen hij Patricia wegbracht, gaf hij aan ook op les te willen. Zijn eerste les was een Bachata-les. Instromen was niet meer mogelijk, dus hij startte keurig in een les onder het niveau van Patricia.

Ondertussen verhuisden we en verhuisden we. Ze waren een grote hulp achter de bar en tijdens de verbouwing van onze derde locatie, de oude dansacademie.

En toen eindelijk, toen we in onze vierde (en vorige) locatie zaten, kon hij haar inhalen. Patricia kon tijdelijk niet dansen, want ze werd zwanger. Na haar zwangerschap hebben ze nog een tijdje samen op les gezeten. De tijd vliegt. Ik zie regelmatig mooie kinderfoto's voorbij komen.

En elke keer als ik mijn auto naar zijn garage breng of als ik weer een koppel spreek, waarvan de man niet op les wil, dan denk ik aan hen, en vraag ik me af. Wil hij niet, durft hij niet of.............

Durf je na dit verhaal de stap aan om in ieder geval een proefles te volgen? Meld je hier aan

Op zoek naar een betrouwbaar adres voor een auto of het onderhoud hiervan? Ga dan naar Arnold Tip


Cadeautje voor jezelf en/of je partner:

Volg een proefles

Of schrijf je direct in:
Kijk hier of er een actie loopt voor beginners
Of schrijf je in voor de normale cursus

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

7. Woorden. Welke betekenis geef jij eraan?
5. Verslaafd
 

Deel je ervaring & lees die van anderen 1

Gast - annoniem op zondag, 23 april 2017 13:16

Leuk verhaal. Denk dat ik mijn vrouw ook een keer meeneem

Leuk verhaal. Denk dat ik mijn vrouw ook een keer meeneem
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
donderdag, 25 juli 2024

Captcha afbeelding